Varza cu paste

12:03, 9 Martie 2011 publicat în Retete culinare

O mancare pufoasa de varza cu paste. O reteta buna pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului
Lecitina: îmbunătățește...
  • 2 verze mari
  • 400 g paste fainoase
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei. Varza si ceapa se spala, se curata si se toaca. Ceapa se caleste in putin ulei, iar cand devine aurie se adauga varza. Se fierbe cam 20 minute, cand a scazut se adauga pastele fierte si scurse de apa. Se condimenteaza cu sare si piper.

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri