Dificultate: redusa
Ingrediente:
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului

- 2 verze mari
- 400 g paste fainoase
- 2 cepe
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei. Varza si ceapa se spala, se curata si se toaca. Ceapa se caleste in putin ulei, iar cand devine aurie se adauga varza. Se fierbe cam 20 minute, cand a scazut se adauga pastele fierte si scurse de apa. Se condimenteaza cu sare si piper.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?