Cornuletele cu rahat sunt un desert excelent pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 350 g faina
  • 1 pachet margarina
  • 3 linguri apa
  • o lingura otet
  • rahat pentru umplut
  • zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat


Mod de preparare:

Margarina se amesteca cu zaharul, se adauga apa si otetul, apoi faina si se framanta un aluat ceva mai vartos si se lasa cateva ore la rece (eventual chiar de seara pana dimineata). Dupa ce a stat la rece, aluatul se intinde in foaie subtire si se taie patratele si in fiecare patrat se pune cate-o bucatica de rahat. Se formeaza cornuletele si se coc la cuptorul incins inainte, pana ce se rumenesc usor. Fierbinti, se tavalesc prin zaharul vanilat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri