Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 350 g faina
- 1 pachet margarina
- 3 linguri apa
- o lingura otet
- rahat pentru umplut
- zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Margarina se amesteca cu zaharul, se adauga apa si otetul, apoi faina si se framanta un aluat ceva mai vartos si se lasa cateva ore la rece (eventual chiar de seara pana dimineata). Dupa ce a stat la rece, aluatul se intinde in foaie subtire si se taie patratele si in fiecare patrat se pune cate-o bucatica de rahat. Se formeaza cornuletele si se coc la cuptorul incins inainte, pana ce se rumenesc usor. Fierbinti, se tavalesc prin zaharul vanilat
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!