Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 350 g faina
- 1 pachet margarina
- 3 linguri apa
- o lingura otet
- rahat pentru umplut
- zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Margarina se amesteca cu zaharul, se adauga apa si otetul, apoi faina si se framanta un aluat ceva mai vartos si se lasa cateva ore la rece (eventual chiar de seara pana dimineata). Dupa ce a stat la rece, aluatul se intinde in foaie subtire si se taie patratele si in fiecare patrat se pune cate-o bucatica de rahat. Se formeaza cornuletele si se coc la cuptorul incins inainte, pana ce se rumenesc usor. Fierbinti, se tavalesc prin zaharul vanilat
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei