O reteta gustoasa de cartofi cu bulion

Avem nevoie de:

  • 500g cartofi
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • ulei Cartofi cu bulion. Reteta cartofi cu bulion
  • apa
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja si se taie felii pe care le punem intr-o tava unsa cu putin ulei.
Adaugam un pahar de apa, condimentam cu sare si dam la cuptor acoperiti cu folie de aluminiu pana se fac (aproximativ 40min).
Intre timp facem un sos mai subtire din apa, bulion, usturoi pisat, sare si piper.
Cand cartofii sunt fierti se adauga sosul si se mai dau la cuptor vreo 10 minute neacoperiti.
Se pot servi ca si garnitura sau ca fel de mancare in perioadele de post.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Cartofi cu bulion.