Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g ciuperci
- 4-5 cepe
- 100 ml ulei
- 2 foi de dafin
- delicat
- piper
- 3 castraveti murati
- 4-5 catei de usturoi
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie uleiul, ceapa, apoi ciupercile si condimentele si le calim pana scade apa, dupa care le lasam la racit. Dupa ce s-au racit, adaugam castraveţii taiati cubulete, usturoiul tocat marunt si maioneza preparata dintr-un galbenus crud, unul fiert, o lingurita de mustar, putina sare si 250 ml de ulei. Asezam compozitia intr-un vas si decoram cu gogosar murat, masline si verdeata.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”