Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g ciuperci
- 4-5 cepe
- 100 ml ulei
- 2 foi de dafin
- delicat
- piper
- 3 castraveti murati
- 4-5 catei de usturoi
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie uleiul, ceapa, apoi ciupercile si condimentele si le calim pana scade apa, dupa care le lasam la racit. Dupa ce s-au racit, adaugam castraveţii taiati cubulete, usturoiul tocat marunt si maioneza preparata dintr-un galbenus crud, unul fiert, o lingurita de mustar, putina sare si 250 ml de ulei. Asezam compozitia intr-un vas si decoram cu gogosar murat, masline si verdeata.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?