Dificultate pui cu mazare: redusa
Ingrediente pui cu mazare:
- 1 pui mare
- 1 kg mazare pastai
- 1 ceapa mica
- 1 lingurita faina
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita bulion
- 1 lingura unt
- sare.
Mod de preparare pui cu mazare:
Pastaile se curata si se spala. Puiul se curata si se taie in bucati potrivite. Se rumenesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare, faina si la sfarsit pastaile de mazare. Se amesteca continuu cu atentie sa nu se lipeasca de vas. Dupa ce au inceput pastaile sa se inmoaie, se adauga cate putina apa, sa fiarba inabusit o jumatate de ora. Cand este aproape gata, se adauga sare, zahar si bulion. Daca intre timp mancarea scade prea tare, se mai adauga cate o lingura de apa. Cand este aproape gata, se pune marar verde tocat fin.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”