Ingrediente:
- 3 pulpe de pui
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 7-8 cartofi
- 1 conserva mazare
- 2 linguri pasta de tomate
- 1/2 pahar vin
- patrunjel verde
- sare, piper
- cimbru
- verdeturi a la Provence
Mod de preparare:
Curatam si spalam carnea bine, apoi o prajim in ulei incins. Spre final, adaugam vinul si lasam sa se evapore. Dupa ce pulpele de pui sunt gata, le scoatem pe un servet de hartie pentru a se absoarbe surplusul de ulei. Intre timp, taiem ceapa marunt, morcovii rondele, iar ardeiul si cartofii cubulete. Desfacem si cutia de mazare, spalam boabele apoi le lasam la scurs.
Incepem operatiunea :D prin calirea cepei in putin ulei apoi continuam prin adaugarea cartofilor, morcovilor si ardeiului. Turnam apa cat sa acopere legumele si le lasam pe foc mediu la fiert. Amestecam din cand in cand. Cand sunt aproape gata adaugam pasta de tomate, mazarea si carnea prajita. Amestecam bine si le mai lasam impreuna 10-15 minute.
Condimentam, adaugam patrunjelul verde tocat marunt si luam vasul de pe foc.
Va urez pofta buna!
Mai multe retete delicioase pe blogul meosiris.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară