Dificultate: medie
Ingrediente:
- 18 - 12 ardei grasi
- 200 g ciuperci
- 100 g orez
- 1 ceapa
- 1 cutie rosii in suc sau 3 -5 linguri bulion
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile taiate si orezul, spalat in prealabil. Cand ceapa se rumeneste, se stinge cu o cana de apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se stinge focul, se adauga verdeata tocata. Cu acest amestec se umplu ardeii. Ardeii umpluti se aranjeaza intr-o tava. Se toaca rosiile si se pun impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se acopera tava cu ardeii umpluti si se da la cuptor 45 - 60 min.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară