Dificultate: medie
Ingrediente:
- 18 - 12 ardei grasi
- 200 g ciuperci
- 100 g orez
- 1 ceapa
- 1 cutie rosii in suc sau 3 -5 linguri bulion
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile taiate si orezul, spalat in prealabil. Cand ceapa se rumeneste, se stinge cu o cana de apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se stinge focul, se adauga verdeata tocata. Cu acest amestec se umplu ardeii. Ardeii umpluti se aranjeaza intr-o tava. Se toaca rosiile si se pun impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se acopera tava cu ardeii umpluti si se da la cuptor 45 - 60 min.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei