Dificultate: medie
Ingrediente:
- 18 - 12 ardei grasi
- 200 g ciuperci
- 100 g orez
- 1 ceapa
- 1 cutie rosii in suc sau 3 -5 linguri bulion
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile taiate si orezul, spalat in prealabil. Cand ceapa se rumeneste, se stinge cu o cana de apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se stinge focul, se adauga verdeata tocata. Cu acest amestec se umplu ardeii. Ardeii umpluti se aranjeaza intr-o tava. Se toaca rosiile si se pun impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se acopera tava cu ardeii umpluti si se da la cuptor 45 - 60 min.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă