O delicioasa ciorba de cartofi, fara carne. Poate fi consumata in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 600 g de cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 litru zeama varza
  • leustean

Mod de preparare:

Se curata si se spala zarzavatul de ciorba. Se taie cubulete si se pune la fiert in 1,5 litri de apa. Cand este aproape fiert se adauga zeama de varza. Daca zeama de varza este foarte sarata sau foarte acra nu se va pune toata o data, se va adauga treptat si se va gusta din ciorba, sa nu iasa prea sarata sau prea acra. Se mai lasa pe foc sa fiarba pana cand sunt fierte legumele, se toaca leusean si se pune peste ciorba.

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri