Dificultate: redusa
Ingrediente:
5 Cele mai apreciate cărți cu REȚETE SĂNĂTOASE și vegetariene

- 600 g de cartofi
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 1 ceapa
- 1/2 litru zeama varza
- leustean
Mod de preparare:
Se curata si se spala zarzavatul de ciorba. Se taie cubulete si se pune la fiert in 1,5 litri de apa. Cand este aproape fiert se adauga zeama de varza. Daca zeama de varza este foarte sarata sau foarte acra nu se va pune toata o data, se va adauga treptat si se va gusta din ciorba, sa nu iasa prea sarata sau prea acra. Se mai lasa pe foc sa fiarba pana cand sunt fierte legumele, se toaca leusean si se pune peste ciorba.
Sfaturi utile ca să nu vă îngrășați în vacanța de Paște și 1 Mai

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?