Ciorba de cartofi

12:03, 8 Martie 2011 publicat în Retete culinare

O delicioasa ciorba de cartofi, fara carne. Poate fi consumata in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
5 Cele mai apreciate cărți cu REȚETE SĂNĂTOASE și vegetariene
5 Cele mai apreciate cărți cu...
  • 600 g de cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 litru zeama varza
  • leustean

Mod de preparare:

Se curata si se spala zarzavatul de ciorba. Se taie cubulete si se pune la fiert in 1,5 litri de apa. Cand este aproape fiert se adauga zeama de varza. Daca zeama de varza este foarte sarata sau foarte acra nu se va pune toata o data, se va adauga treptat si se va gusta din ciorba, sa nu iasa prea sarata sau prea acra. Se mai lasa pe foc sa fiarba pana cand sunt fierte legumele, se toaca leusean si se pune peste ciorba.

Citeste si:
Sfaturi utile ca să nu vă îngrășați în vacanța de Paște și 1 Mai
Sfaturi utile ca să nu vă...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri