Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- ulei de masline
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja, separand piciorusul de palarie. Toate legumele se taie in fasii, nu foarte late. La fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor. Se pun legumele si piciorusele de ciuperci intr-o tava, se potriveste cu sare si piper, dupa care se adauga palariile ciupercilor deasupra si se stropesc cu ulei. Se dau la cuptorul incins, pentru 15 minute.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana