Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- ulei de masline
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja, separand piciorusul de palarie. Toate legumele se taie in fasii, nu foarte late. La fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor. Se pun legumele si piciorusele de ciuperci intr-o tava, se potriveste cu sare si piper, dupa care se adauga palariile ciupercilor deasupra si se stropesc cu ulei. Se dau la cuptorul incins, pentru 15 minute.
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare