Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- ulei de masline
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja, separand piciorusul de palarie. Toate legumele se taie in fasii, nu foarte late. La fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor. Se pun legumele si piciorusele de ciuperci intr-o tava, se potriveste cu sare si piper, dupa care se adauga palariile ciupercilor deasupra si se stropesc cu ulei. Se dau la cuptorul incins, pentru 15 minute.
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?