Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- ulei de masline
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja, separand piciorusul de palarie. Toate legumele se taie in fasii, nu foarte late. La fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor. Se pun legumele si piciorusele de ciuperci intr-o tava, se potriveste cu sare si piper, dupa care se adauga palariile ciupercilor deasupra si se stropesc cu ulei. Se dau la cuptorul incins, pentru 15 minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară