Iata o reteta gustoasa de post: ardei umpluti cu ciuperci si orez!

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 18 - 12 ardei grasi
  • 200 g ciuperci
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 cutie rosii in suc sau 3 -5 linguri bulion
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile taiate si orezul, spalat in prealabil. Cand ceapa se rumeneste, se stinge cu o cana de apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se stinge focul, se adauga verdeata tocata. Cu acest amestec se umplu ardeii. Ardeii umpluti se aranjeaza intr-o tava. Se toaca rosiile si se pun impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se acopera tava cu ardeii umpluti si se da la cuptor 45 - 60 min.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ardei umpluti (mancare de post).