Dificultate: medie
Ingrediente:
- 18 - 12 ardei grasi
- 200 g ciuperci
- 100 g orez
- 1 ceapa
- 1 cutie rosii in suc sau 3 -5 linguri bulion
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile taiate si orezul, spalat in prealabil. Cand ceapa se rumeneste, se stinge cu o cana de apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se stinge focul, se adauga verdeata tocata. Cu acest amestec se umplu ardeii. Ardeii umpluti se aranjeaza intr-o tava. Se toaca rosiile si se pun impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se acopera tava cu ardeii umpluti si se da la cuptor 45 - 60 min.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse