Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 teline mici
- 6 rosii
- 4 cepe
- 1 ceasca ulei
- 100 g masline
- 1 legatura marar
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Telina se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa se toaca marunt. Se rumenesc impreuna in putin ulei, pe foc mic. Rosiile se taie cubulete. Cand telina s-a inmuiat, se adauga piper, 1 cana de apa si se mai lasa sa fiarba inabusit inca o jumatate de ora. Scoateti samburii maslinelor, tocati marunt patrunjelul si mararul. Cand mancarea e aproape gata, se adauga maslinele si se mai lasa cateva minute, dupa care se potriveste cu sare si se presara mararul si patrunjelul.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei