Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 teline mici
- 6 rosii
- 4 cepe
- 1 ceasca ulei
- 100 g masline
- 1 legatura marar
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Telina se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa se toaca marunt. Se rumenesc impreuna in putin ulei, pe foc mic. Rosiile se taie cubulete. Cand telina s-a inmuiat, se adauga piper, 1 cana de apa si se mai lasa sa fiarba inabusit inca o jumatate de ora. Scoateti samburii maslinelor, tocati marunt patrunjelul si mararul. Cand mancarea e aproape gata, se adauga maslinele si se mai lasa cateva minute, dupa care se potriveste cu sare si se presara mararul si patrunjelul.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă