Dificultate: medie
Ingrediente:
- 750 g carne macra
- 1 ceapa miilocie
- o felie de paine
- 1 morcov
- 1 cartof
- 1 ou
- sare
- piper
- verdeata tocata
- 2 Iinguri pesmet
- 150 ml ulei
- 500 g rosii
- 1 lingurita faina
- 1 lingura otet
- 1 lingura de zahar
- 2 foi de dafin
- 10 boabe de piper
Mod de preparare:
Carnea macra, ceapa, morcovul si cartoful taiate marunt se dau prin masina de tocat, iar spre final se adauga si o felie de paine. Se pune amestecul intr-un bol, se adauga un ou, apoi sare, un praf de piper, putin patrunjel sau marar tocat fin. Se amesteca bine. Separat, pe un fund, se pregateste pesmetul. Se fac cu mana chiftelute rotunde, care se tavalesc in pesmet. Se pune ulei intr-o tigaie la foc si cand este bine incins, se prajesc chiftelutele pe ambele parti. Cand s-au prajit, se adauga intr-o cratita. Se face un sos de rosii in care se adauga otetul, foile de dafin si piper. Se toarna deasupra chiftelelor si se lasa sa dea cateva clocote la foc mic.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară