Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg vinete
- 3 cepe
- 1 kg cartofi
- 1 pahar pesmet
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 kg rosii
- 1 ardei gras
- 1 paharel vin alb
- sare
- piper
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Umplutura: Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Vinetele, taiate bucatele se adauga peste ceapa. Cand s-au inmuiat, se adauga ardeiul si rosiile tocate bucatele (se opresc 2 rosii), sare, piper, marar si vin. Dupa cateva minute se cerne niste pesmet. In alt vas, se pun la prajit cartofii curatati si taiati felii. Se unge cu ulei un vas mai mare se aseaza cu un strat din amestecul de vinete, unul de cartofi si tot asa. Cele 2 rosii ramase, se taie feliute si se aseaza peste musaca si se introduce la cuptor cam o jumatate de ora. Se preseaza patrunjel verde deasupra.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei