12:03, 7 Martie 2011 publicat în Retete culinare

O reteteta usoara de musaca de post. Suprinde-ti familia cu o reteta de post de musaca.

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
De International Chefs Day, Nestlé promovează gătitul împreună cu...
De International Chefs Day,...
  • 1 kg vinete
  • 3 cepe
  • 1 kg cartofi
  • 1 pahar pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 kg rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 paharel vin alb
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

Mod de preparare:

Umplutura: Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Vinetele, taiate bucatele se adauga peste ceapa. Cand s-au inmuiat, se adauga ardeiul si rosiile tocate bucatele (se opresc 2 rosii), sare, piper, marar si vin. Dupa cateva minute se cerne niste pesmet. In alt vas, se pun la prajit cartofii curatati si taiati felii. Se unge cu ulei un vas mai mare se aseaza cu un strat din amestecul de vinete, unul de cartofi si tot asa. Cele 2 rosii ramase, se taie feliute si se aseaza peste musaca si se introduce la cuptor cam o jumatate de ora. Se preseaza patrunjel verde deasupra.

Citeste si:
Carrefour deschide al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea...
Carrefour deschide al doilea...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri