Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg vinete
- 3 cepe
- 1 kg cartofi
- 1 pahar pesmet
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 kg rosii
- 1 ardei gras
- 1 paharel vin alb
- sare
- piper
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Umplutura: Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Vinetele, taiate bucatele se adauga peste ceapa. Cand s-au inmuiat, se adauga ardeiul si rosiile tocate bucatele (se opresc 2 rosii), sare, piper, marar si vin. Dupa cateva minute se cerne niste pesmet. In alt vas, se pun la prajit cartofii curatati si taiati felii. Se unge cu ulei un vas mai mare se aseaza cu un strat din amestecul de vinete, unul de cartofi si tot asa. Cele 2 rosii ramase, se taie feliute si se aseaza peste musaca si se introduce la cuptor cam o jumatate de ora. Se preseaza patrunjel verde deasupra.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana