Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg vinete
- 3 cepe
- 1 kg cartofi
- 1 pahar pesmet
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 kg rosii
- 1 ardei gras
- 1 paharel vin alb
- sare
- piper
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Umplutura: Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Vinetele, taiate bucatele se adauga peste ceapa. Cand s-au inmuiat, se adauga ardeiul si rosiile tocate bucatele (se opresc 2 rosii), sare, piper, marar si vin. Dupa cateva minute se cerne niste pesmet. In alt vas, se pun la prajit cartofii curatati si taiati felii. Se unge cu ulei un vas mai mare se aseaza cu un strat din amestecul de vinete, unul de cartofi si tot asa. Cele 2 rosii ramase, se taie feliute si se aseaza peste musaca si se introduce la cuptor cam o jumatate de ora. Se preseaza patrunjel verde deasupra.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?