Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg vinete
- 3 cepe
- 1 kg cartofi
- 1 pahar pesmet
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 kg rosii
- 1 ardei gras
- 1 paharel vin alb
- sare
- piper
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Umplutura: Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Vinetele, taiate bucatele se adauga peste ceapa. Cand s-au inmuiat, se adauga ardeiul si rosiile tocate bucatele (se opresc 2 rosii), sare, piper, marar si vin. Dupa cateva minute se cerne niste pesmet. In alt vas, se pun la prajit cartofii curatati si taiati felii. Se unge cu ulei un vas mai mare se aseaza cu un strat din amestecul de vinete, unul de cartofi si tot asa. Cele 2 rosii ramase, se taie feliute si se aseaza peste musaca si se introduce la cuptor cam o jumatate de ora. Se preseaza patrunjel verde deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară