Salata orientala este o reteta usoara, lejera, plina de prospetime.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g salata verde
  • 250 g ridichi
  • 1 legatura marar verde
  • 3 oua
  • 75 g masline
  • 50 ml ulei
  • 35 ml otet
  • sare dupa gust

Mod de preparare:

Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii cubulete. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie rondele. Ouale se fierb si se taie cubulete sau rondele. Salata verde se spala bine, se scurge de apa si se rupe fasii. Mararul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Se amesteca usor toate ingredientele, se adauga maslinele si se asezoneaza cu uleiul, otetul, sarea si piperul.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata orientala de primavara.