Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 125 gr zahar pudra
- 60 ml ulei
- 180 gr faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- sucul de la o lamaie
- 2 linguri cacao
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra, adaugam uleiul pus treptat ca la maioneza. Omogenizam. Adaugam apoi zaharul vanilat si faina amestecata cu praful de copt. Separat, batem albusurile spuma cu un praf de sare. Le adaugam apoi peste compozitie si mixam. Impartim compozitia in doua parti egale: intr-una adaugam sucul de lamaie iar in cealalta cacao. Omogenizam. Intr-o forma de chec, unsa cu unt asezam intai compozitia galbena apoi in mijloc pe cea cu cacao. Se coace in cuptorul preicalzit, la 180 de grade, timp de 40 de minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă