Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 125 gr zahar pudra
- 60 ml ulei
- 180 gr faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- sucul de la o lamaie
- 2 linguri cacao
Mod de preparare:
Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra, adaugam uleiul pus treptat ca la maioneza. Omogenizam. Adaugam apoi zaharul vanilat si faina amestecata cu praful de copt. Separat, batem albusurile spuma cu un praf de sare. Le adaugam apoi peste compozitie si mixam. Impartim compozitia in doua parti egale: intr-una adaugam sucul de lamaie iar in cealalta cacao. Omogenizam. Intr-o forma de chec, unsa cu unt asezam intai compozitia galbena apoi in mijloc pe cea cu cacao. Se coace in cuptorul preicalzit, la 180 de grade, timp de 40 de minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?