Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g salata verde
- 250 g ridichi
- 1 legatura marar verde
- 3 oua
- 75 g masline
- 50 ml ulei
- 35 ml otet
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii cubulete. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie rondele. Ouale se fierb si se taie cubulete sau rondele. Salata verde se spala bine, se scurge de apa si se rupe fasii. Mararul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Se amesteca usor toate ingredientele, se adauga maslinele si se asezoneaza cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana