Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g salata verde
- 250 g ridichi
- 1 legatura marar verde
- 3 oua
- 75 g masline
- 50 ml ulei
- 35 ml otet
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii cubulete. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie rondele. Ouale se fierb si se taie cubulete sau rondele. Salata verde se spala bine, se scurge de apa si se rupe fasii. Mararul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Se amesteca usor toate ingredientele, se adauga maslinele si se asezoneaza cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?