Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g orez
- 200 g ulei masline
- 2 l supa de pui sau de legume
Mod de preparare:
Fierbeti orezul, cel putin 40 minute in supa de pui, la foc mic, fara sa amestecati, dupa care il lasati la scurs cateva ore. Cand este bine uscat, prajiti-l in ulei bine incins. Il luati din tigaie cu ajutorul unei strecuratori si il asezati peste o hartie absorbanta, pentru a absorbi uleiul.
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT