Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 mere
- 4 oua
- 250 g zahar
- zahar caramelizat
- 1 pahar de lichior de mere
- 250 ml lapte
- 250 ml smantana
- 1 betisor de scortisoara
Mod de preparare:
Curatati merele si le scobiti miezul. Le taiati in cubulete mici. Intr-un vas, puneti merele taiate si zaharul si le puneti pe foc, amestecand mereu sa nu se lipeasca. Se lasa pe foc cam 15 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. In alt vas, fierbeti laptele cu scortisoara, si odata fiert, adaugati smantana si lichiorul de mere. Amestecati merele cu laptele si asezati totul pe fundul unei forme care, in prealabil, a fost invelita cu zaharul caramelizat. Puneti forma intr-o cratita la bain-marie si apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 g C, cam 40 minute.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse