Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 1/2 g pui
- 100 g piersici uscate
- 50 g prune uscate
- 30 g migdale prajite
- 30 g fistic decojit
- 1/2 baton de scortisoara
- 1 para proaspata tocata
- 50 g brandy
- sare
Mod de preparare:
Spalati si curatati puiul, dupa care il dati cu putina sare. Intr-o tava de cuptor, asezati fructele si deasupra lor puiul curatat si sarat. Adaugati brandy-ul, dupa care bagati tava in cuptorul bine incins timp de 90 minute. Se serveste cald.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare