Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 1/2 g pui
- 100 g piersici uscate
- 50 g prune uscate
- 30 g migdale prajite
- 30 g fistic decojit
- 1/2 baton de scortisoara
- 1 para proaspata tocata
- 50 g brandy
- sare
Mod de preparare:
Spalati si curatati puiul, dupa care il dati cu putina sare. Intr-o tava de cuptor, asezati fructele si deasupra lor puiul curatat si sarat. Adaugati brandy-ul, dupa care bagati tava in cuptorul bine incins timp de 90 minute. Se serveste cald.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară