Friptura de pui cu fructe uscate este perfecta pentru o masa in familie.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 1/2 g pui
  • 100 g piersici uscate
  • 50 g prune uscate
  • 30 g migdale prajite
  • 30 g fistic decojit
  • 1/2 baton de scortisoara
  • 1 para proaspata tocata
  • 50 g brandy
  • sare

Mod de preparare:

Spalati si curatati puiul, dupa care il dati cu putina sare. Intr-o tava de cuptor, asezati fructele si deasupra lor puiul curatat si sarat. Adaugati brandy-ul, dupa care bagati tava in cuptorul bine incins timp de 90 minute. Se serveste cald.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri