O combinatie savuroasa de ananas cu pui

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1/2 ananas
  • 200 g pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ceapa
  • pudra de curry
  • 5 linguri de ulei
  • 10 g faina
  • 100 g zeama de pui

Mod de preparare:

Taiati ananasul pe jumatate si scobiti-l. Tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul verde, dupa care le caliti usor in putin ulei. Taiati puiul in bucati, pe care le dati prin faina si le adaugati peste usturoi, ceapa si ardei. Cand s-au rumenit, adaugati in miezul de ananas, iar mai apoi zeama de pui si curry. Le mai lasati sa se patrunda 5 minute si apoi umpleti jumatatile de ananas. Se serveste cald.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ananas umplut cu pui.

Retete culinare similare