Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500 g ciuperci proaspete
- 100 g unt
- 100 ml ulei
- 225 g faina
- 1 l lapte
- 4 oua
- 2 legaturi patrunjel verde
- 500 ml supa sau 500 ml apa si 1 cub MAGGI de ciuperci
- smantana 150 g
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Ciupercile proaspete se curata si se spala. O parte din ele se taie felii pentru budinca, iar cealalta parte se taie marunt pentru sos. Patrunjelul verde se spala si se toaca marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. In 75 ml de unt topit se adauga faina dizolvata in lapte rece si sare. Se fierbe 10 minute, se adauga ciupercile calite in ulei, ouale, o legatura de patrunjel verde, piper si se amesteca. Intr-o tava unsa cu unt se toarna compozitia obtinuta si se introduce la cuptor. Se prepara sosul din ciuperci calite in 50 ml ulei, se adauga faina dizolvata in 50 ml supa. Se continua fierberea cca 20 minute si se adauga cantitatea ramasa din supa, smantana, patrunjelul verde, sare si piper.
Se serveste cald, cu sos alaturi.

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri