Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 rosie decojita
- 1 ardei cayenne
- 5 linguri de whisky
- 5 linguri de rom
- 5 linguri de vin alb
- ulei de masline
- sare 250 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu putin ulei se rumeneste puiul taiat in opt parti, se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se lasa sa se rumeneasca si se adauga rosia. Se adauga ardeiul cayenne si alcoolul. Se lasa sa fiarba neacoperit timp de 10 minute la foc mic, iar la final, se adauga apa. Se mai lasa pe foc inca 40 minute.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân