Puiul cu alcool are un gust deosebit: alcoolul se evapora si raman doar aromele.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie decojita
  • 1 ardei cayenne
  • 5 linguri de whisky
  • 5 linguri de rom
  • 5 linguri de vin alb
  • ulei de masline
  • sare 250 ml apa

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu putin ulei se rumeneste puiul taiat in opt parti, se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se lasa sa se rumeneasca si se adauga rosia. Se adauga ardeiul cayenne si alcoolul. Se lasa sa fiarba neacoperit timp de 10 minute la foc mic, iar la final, se adauga apa. Se mai lasa pe foc inca 40 minute.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri