Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 rosie decojita
- 1 ardei cayenne
- 5 linguri de whisky
- 5 linguri de rom
- 5 linguri de vin alb
- ulei de masline
- sare 250 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu putin ulei se rumeneste puiul taiat in opt parti, se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se lasa sa se rumeneasca si se adauga rosia. Se adauga ardeiul cayenne si alcoolul. Se lasa sa fiarba neacoperit timp de 10 minute la foc mic, iar la final, se adauga apa. Se mai lasa pe foc inca 40 minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară