Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 rosie decojita
- 1 ardei cayenne
- 5 linguri de whisky
- 5 linguri de rom
- 5 linguri de vin alb
- ulei de masline
- sare 250 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu putin ulei se rumeneste puiul taiat in opt parti, se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se lasa sa se rumeneasca si se adauga rosia. Se adauga ardeiul cayenne si alcoolul. Se lasa sa fiarba neacoperit timp de 10 minute la foc mic, iar la final, se adauga apa. Se mai lasa pe foc inca 40 minute.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana