Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 portocala
- 1 mar
- 25 g nuci
- 100 g capsuni
- 25 g nuci
- 1 lingura ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Morcovii se curata si se rad pe razatoare. Portocala se curata si se taie cubulete. La fel marul si capsunile. Se amesteca toate ingredientele, se adauga ulei, sare si piper. Se serveste rece.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana