Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 4 cartofi mari
- 250 g ciuperci
- 200 ml smantana
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se coc cartofii in cuptor in folie de aluminiu. Se taie cartofii pe jumatate, cu o lingura se scobeste miezul. Intr-o tigaie, caliti usor ciupercile, adaugati smantana, usturoiul pisat si lasati sa scada. Cu acest amestec umpleti cartofii. Se orneaza cu patrunjel verde.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă