Dificultate:redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 4 cartofi mari
- 250 g ciuperci
- 200 ml smantana
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se coc cartofii in cuptor in folie de aluminiu. Se taie cartofii pe jumatate, cu o lingura se scobeste miezul. Intr-o tigaie, caliti usor ciupercile, adaugati smantana, usturoiul pisat si lasati sa scada. Cu acest amestec umpleti cartofii. Se orneaza cu patrunjel verde.
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?