Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g zahar pudra
- 100 g unt
- 100 g faina
- 100 g albus de ou
Mod de preparare:
Amestecati untul si zaharul intr-un vas. Adaugati albusurile de ou si omogenizati. La final, adaugati faina si amestecati toate ingredientele pana cand obtineti o pasta cremoasa. Aprindeti cuptorul si asteptati sa se infierbante la temperatura de 225 g celsius. Intr-o tava, unsa in prealabil cu unt, se aseaza portii mici de aluat, care se vor intinde cu ajutorul unei spatule. Introduceti coca in cuptor pentru un timp scurt, deoarece e subtire si se coca repede. Scoateti tava din cuptor, separati fursecurile cu o spatula, puneti peste cu pahar cu gura in jos, cum sunt inca flexibile vor lua forma forma recipientului. Se intorc lalele si sunt gata. In interior se poate pune inghetata, dulceata, nuci.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie