Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g zahar pudra
- 100 g unt
- 100 g faina
- 100 g albus de ou
Mod de preparare:
Amestecati untul si zaharul intr-un vas. Adaugati albusurile de ou si omogenizati. La final, adaugati faina si amestecati toate ingredientele pana cand obtineti o pasta cremoasa. Aprindeti cuptorul si asteptati sa se infierbante la temperatura de 225 g celsius. Intr-o tava, unsa in prealabil cu unt, se aseaza portii mici de aluat, care se vor intinde cu ajutorul unei spatule. Introduceti coca in cuptor pentru un timp scurt, deoarece e subtire si se coca repede. Scoateti tava din cuptor, separati fursecurile cu o spatula, puneti peste cu pahar cu gura in jos, cum sunt inca flexibile vor lua forma forma recipientului. Se intorc lalele si sunt gata. In interior se poate pune inghetata, dulceata, nuci.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară