Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g zahar pudra
- 100 g unt
- 100 g faina
- 100 g albus de ou
Mod de preparare:
Amestecati untul si zaharul intr-un vas. Adaugati albusurile de ou si omogenizati. La final, adaugati faina si amestecati toate ingredientele pana cand obtineti o pasta cremoasa. Aprindeti cuptorul si asteptati sa se infierbante la temperatura de 225 g celsius. Intr-o tava, unsa in prealabil cu unt, se aseaza portii mici de aluat, care se vor intinde cu ajutorul unei spatule. Introduceti coca in cuptor pentru un timp scurt, deoarece e subtire si se coca repede. Scoateti tava din cuptor, separati fursecurile cu o spatula, puneti peste cu pahar cu gura in jos, cum sunt inca flexibile vor lua forma forma recipientului. Se intorc lalele si sunt gata. In interior se poate pune inghetata, dulceata, nuci.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă