Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg faina integrala
- 300 g faina alba
- 90 g dovlecel
- 90 g morcovi
- 150 g ceapa
- 1 lingura sare
- 40 g drojdie
- 600 ml apa calduta
Mod de preparare:
Se face un aluat din faina integrala, sare, drojdie si apa calduta. Se adauga dovlecelul si morcovul date prin razatoare si ceapa tocata marunt. Se framanta totul, se formeaza painicile, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa cam 40 minute la dospit. Se adauga in cuptorul incins timp de o ora. Atunci cand bagati painicile in cuptor, adaugati si un vas cu apa rece pentru a se crea crusta crocanta.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare