Paine de casa cu legume si crusta crocanta

Paine facuta in casa, crocanta la exterior, plina de legume in interior

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
Organic Christmas, festival de iarna in stil organic
Organic Christmas, festival...
  • 1 kg faina integrala
  • 300 g faina alba
  • 90 g dovlecel
  • 90 g morcovi
  • 150 g ceapa
  • 1 lingura sare
  • 40 g drojdie
  • 600 ml apa calduta

Mod de preparare:

Se face un aluat din faina integrala, sare, drojdie si apa calduta. Se adauga dovlecelul si morcovul date prin razatoare si ceapa tocata marunt. Se framanta totul, se formeaza painicile, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa cam 40 minute la dospit. Se adauga in cuptorul incins timp de o ora. Atunci cand bagati painicile in cuptor, adaugati si un vas cu apa rece pentru a se crea crusta crocanta.

Citeste si:
Craciunul Organic - festivalul Craciunului Verde pe 17 si 18...
Craciunul Organic -...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri