Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg faina integrala
- 300 g faina alba
- 90 g dovlecel
- 90 g morcovi
- 150 g ceapa
- 1 lingura sare
- 40 g drojdie
- 600 ml apa calduta
Mod de preparare:
Se face un aluat din faina integrala, sare, drojdie si apa calduta. Se adauga dovlecelul si morcovul date prin razatoare si ceapa tocata marunt. Se framanta totul, se formeaza painicile, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa cam 40 minute la dospit. Se adauga in cuptorul incins timp de o ora. Atunci cand bagati painicile in cuptor, adaugati si un vas cu apa rece pentru a se crea crusta crocanta.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.