Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg faina integrala
- 300 g faina alba
- 90 g dovlecel
- 90 g morcovi
- 150 g ceapa
- 1 lingura sare
- 40 g drojdie
- 600 ml apa calduta
Mod de preparare:
Se face un aluat din faina integrala, sare, drojdie si apa calduta. Se adauga dovlecelul si morcovul date prin razatoare si ceapa tocata marunt. Se framanta totul, se formeaza painicile, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa cam 40 minute la dospit. Se adauga in cuptorul incins timp de o ora. Atunci cand bagati painicile in cuptor, adaugati si un vas cu apa rece pentru a se crea crusta crocanta.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară