Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 500 g ciuperci proaspete
- 2 cartofi
- 1 l lapte
- 3 cepe
- 4 linguri smantana
- 2 catei de usturoi
- 100 g unt
- piper
- sare
Mod de preparare:
Spalati bine carnea si o puneti la fiert in 2-3 litri de apa. Spalati ciupercile sub jet de apa pentru a indeparta toate firele de nisip. Curatati si tocati ceapa si usturoiul. Lasati carnea sa fiarba cam 10 minute, aruncati spuma, dupa care adaugati ceapa. Taiati cartofii cubulete si adaugati in supa, lasati sa mai fiarba inca 25-30 de min. Separat, intr-o tigaie, se topeste untul si se calesc ciupercile taiate si usturoiul. Se lasa focul mic, pana cand se inmoaie ciupercile. Pastrati cateva feliute pentru a orna, iar pe restul le adaugati la supa. Dupa ce incepe sa clocoteasca se da focul mai incet, se acopera oala partial si se mai lasa sa fiarba cam 20 de minute. Se ia de pe foc, se scoate carnea, iar restul ingredientelor se pun in blender si se paseaza. Se pune crema de ciuperci din nou la foc, se adauga laptele. Carnea se taie bucatele si se adauga in supa. Se lasa sa dea un clocot si se adauga smantana, sare si piper. Se orneaza cu ciupercutele ramase si patrunjel.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară