Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri de faina
- 3 linguri zahar
- 2 linguri cacao
- 1 ou
- 3 linguri lapte
- 3 linguri ulei
- 1 plic zahar vanilat
- esenta de rom
- 3 linguri fulgi ciocolata
- nuca de cocos
Mod de preparare:
Intr-un vas se amesteca zaharul, cacao, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se adauga uleiul si laptele si se amesteca bine, apoi se inglobeaza fulgii de ciocolata. Se introduce vasul in cuptorul cu microunde, timp de 3 minute, iar prajitura e gata.
Pentru cei ce nu folosesc cuptorul cu microunde: se unge o tava cu unt si se tapeteza cu faina. In tava astfel pregatita se rastoarna compozitia si se da in cuptorul preincalzit sa se coaca pentru 30/35 de minute. Prajitura se poate orna cu frisca sau nuca de cocos.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?