Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri de faina
- 3 linguri zahar
- 2 linguri cacao
- 1 ou
- 3 linguri lapte
- 3 linguri ulei
- 1 plic zahar vanilat
- esenta de rom
- 3 linguri fulgi ciocolata
- nuca de cocos
Mod de preparare:
Intr-un vas se amesteca zaharul, cacao, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se adauga uleiul si laptele si se amesteca bine, apoi se inglobeaza fulgii de ciocolata. Se introduce vasul in cuptorul cu microunde, timp de 3 minute, iar prajitura e gata.
Pentru cei ce nu folosesc cuptorul cu microunde: se unge o tava cu unt si se tapeteza cu faina. In tava astfel pregatita se rastoarna compozitia si se da in cuptorul preincalzit sa se coaca pentru 30/35 de minute. Prajitura se poate orna cu frisca sau nuca de cocos.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!