Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri de faina
- 3 linguri zahar
- 2 linguri cacao
- 1 ou
- 3 linguri lapte
- 3 linguri ulei
- 1 plic zahar vanilat
- esenta de rom
- 3 linguri fulgi ciocolata
- nuca de cocos
Mod de preparare:
Intr-un vas se amesteca zaharul, cacao, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se adauga uleiul si laptele si se amesteca bine, apoi se inglobeaza fulgii de ciocolata. Se introduce vasul in cuptorul cu microunde, timp de 3 minute, iar prajitura e gata.
Pentru cei ce nu folosesc cuptorul cu microunde: se unge o tava cu unt si se tapeteza cu faina. In tava astfel pregatita se rastoarna compozitia si se da in cuptorul preincalzit sa se coaca pentru 30/35 de minute. Prajitura se poate orna cu frisca sau nuca de cocos.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară