Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri de faina
- 3 linguri zahar
- 2 linguri cacao
- 1 ou
- 3 linguri lapte
- 3 linguri ulei
- 1 plic zahar vanilat
- esenta de rom
- 3 linguri fulgi ciocolata
- nuca de cocos
Mod de preparare:
Intr-un vas se amesteca zaharul, cacao, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se adauga uleiul si laptele si se amesteca bine, apoi se inglobeaza fulgii de ciocolata. Se introduce vasul in cuptorul cu microunde, timp de 3 minute, iar prajitura e gata.
Pentru cei ce nu folosesc cuptorul cu microunde: se unge o tava cu unt si se tapeteza cu faina. In tava astfel pregatita se rastoarna compozitia si se da in cuptorul preincalzit sa se coaca pentru 30/35 de minute. Prajitura se poate orna cu frisca sau nuca de cocos.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor