Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 4,5 cani lapte
- 1 cana gris
- 5 linguri zahar
- 2 mere
- miez de nuca
- 1 zahar vanilat
- scortisoara
Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert cu putina sare si zaharul. Cand clocoteste, se toarna o ceasca mica cu gris, incet, sa curga in ploaie. Grisul cu lapte se amesteca mereu, ca sa nu se faca cocoloase si se lasa sa fiarba pana devine ca o smantana groasa. Intr-un bol punem folie alimentara, sa fie suficenta cat sa imbracam bolul si deasupra. Asezam pe fundul bolului, cateva nuci, turnam strat de gris fierbinte, apoi iar nuci, iar pe margini feliute de mar. Punem folia de aluminiu peste gris si dam bolul la frigider pentru circa 20 de minute. Se presara deasupra scortisoara.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă