Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 4,5 cani lapte
- 1 cana gris
- 5 linguri zahar
- 2 mere
- miez de nuca
- 1 zahar vanilat
- scortisoara
Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert cu putina sare si zaharul. Cand clocoteste, se toarna o ceasca mica cu gris, incet, sa curga in ploaie. Grisul cu lapte se amesteca mereu, ca sa nu se faca cocoloase si se lasa sa fiarba pana devine ca o smantana groasa. Intr-un bol punem folie alimentara, sa fie suficenta cat sa imbracam bolul si deasupra. Asezam pe fundul bolului, cateva nuci, turnam strat de gris fierbinte, apoi iar nuci, iar pe margini feliute de mar. Punem folia de aluminiu peste gris si dam bolul la frigider pentru circa 20 de minute. Se presara deasupra scortisoara.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse