Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 4,5 cani lapte
- 1 cana gris
- 5 linguri zahar
- 2 mere
- miez de nuca
- 1 zahar vanilat
- scortisoara
Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert cu putina sare si zaharul. Cand clocoteste, se toarna o ceasca mica cu gris, incet, sa curga in ploaie. Grisul cu lapte se amesteca mereu, ca sa nu se faca cocoloase si se lasa sa fiarba pana devine ca o smantana groasa. Intr-un bol punem folie alimentara, sa fie suficenta cat sa imbracam bolul si deasupra. Asezam pe fundul bolului, cateva nuci, turnam strat de gris fierbinte, apoi iar nuci, iar pe margini feliute de mar. Punem folia de aluminiu peste gris si dam bolul la frigider pentru circa 20 de minute. Se presara deasupra scortisoara.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor