Dificultate:medie
Ingrediente:
- 8 fileuri de cod
- 250 g masline negre in conserva
- 60 g ulei
- 1 rosie
- sare
- zahar
Mod de preparare:
Se paseaza maslinele cu zeama proprie, se adauga uleiul si se amesteca. Fileurile de cod se marineaza in acest amestec timp de o ora. Se incinge o tigaie cu putin ulei, se adauga codul cu tot cu pasta de masline. Se pregateste un fel de sos din rosia curatata, sare si piper si se adauga peste fileurile gata rumenite.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.