Iata ce-am folosit:
- broccoli - cam 150 gr
- dovleac - tot vreo 150 gr
- o bucata pulpa de pui (superioara)- ~150 gr
- un ou
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- cas dulce de vaca - ~ 150 gr
- un praf de sare, un praf de piper
- marar uscat
- o lingura de ulei de samburi de struguri
- cascaval ras - ~50 gr
Mod de preparare:
Pulpa de pui, dovleacul si broccoli au mers la steamer; legumele au stat ~ 30 minute, iar puiul vreo un pic mai mult, vreo 40. cand s-au facut, am scos pielea de pe pulpa si am mixat carnea marunt.
Dovleacul, broccoli si casul le-am zdrobit cu furculita. Le-am amestecat cu ou si cu carnea maruntita; am pus un praf de sare, putin piper si marar uscat.
Am spalat ardeii si rosiile si le-am "scobit"; le-am umplut cu compozitia de mai sus; am presarat putin cascaval ras pe deasupra si am pus la cuptor intr-un vas cu apa si o lingura de ulei.
Am lasat la cuptor pana s-a inmuiat ardeiul.

A iesit super bun!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime