IN ACEST ARTICOL:
Asta am intentionat sa fac; dar cand am deschis congelatorul, am gasit prea putin broccoli; si am suplimentat cu putin dovleac. Ca pana la urma sa se dovedeasca prea multa umplutura, si sa mai fie nevoie si de 2 rosii pentru a fi umplute. Deci, corect e: ardei si rosii umplute cu broccoli si dovleac.

Iata ce-am folosit:

  • broccoli - cam 150 gr
  • dovleac - tot vreo 150 gr
  • o bucata pulpa de pui (superioara)- ~150 gr
  • un ou
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • cas dulce de vaca - ~ 150 gr
  • un praf de sare, un praf de piper
  • marar uscat
  • o lingura de ulei de samburi de struguri
  • cascaval ras - ~50 gr

Mod de preparare:

Pulpa de pui, dovleacul si broccoli au mers la steamer; legumele au stat ~ 30 minute, iar puiul vreo un pic mai mult, vreo 40. cand s-au facut, am scos pielea de pe pulpa si am mixat carnea marunt.

Dovleacul, broccoli si casul le-am zdrobit cu furculita. Le-am amestecat cu ou si cu carnea maruntita; am pus un praf de sare, putin piper si marar uscat.

Am spalat ardeii si rosiile si le-am "scobit"; le-am umplut cu compozitia de mai sus; am presarat putin cascaval ras pe deasupra si am pus la cuptor intr-un vas cu apa si o lingura de ulei.

Am lasat la cuptor pana s-a inmuiat ardeiul.

A iesit super bun!

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri