Iata ce-am folosit:
- broccoli - cam 150 gr
- dovleac - tot vreo 150 gr
- o bucata pulpa de pui (superioara)- ~150 gr
- un ou
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- cas dulce de vaca - ~ 150 gr
- un praf de sare, un praf de piper
- marar uscat
- o lingura de ulei de samburi de struguri
- cascaval ras - ~50 gr
Mod de preparare:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Pulpa de pui, dovleacul si broccoli au mers la steamer; legumele au stat ~ 30 minute, iar puiul vreo un pic mai mult, vreo 40. cand s-au facut, am scos pielea de pe pulpa si am mixat carnea marunt.
Dovleacul, broccoli si casul le-am zdrobit cu furculita. Le-am amestecat cu ou si cu carnea maruntita; am pus un praf de sare, putin piper si marar uscat.
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului

Am spalat ardeii si rosiile si le-am "scobit"; le-am umplut cu compozitia de mai sus; am presarat putin cascaval ras pe deasupra si am pus la cuptor intr-un vas cu apa si o lingura de ulei.
Am lasat la cuptor pana s-a inmuiat ardeiul.
A iesit super bun!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?