Ingrediente:
- 500 grame cartofi
- 3 oua
- 150 grame faina
- 200 grame carnati uscati de casa
- chimen
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare, se scot si se lasa la racit, se curata de coaja, dupa care se zdrobesc fin, ca pentru piure, se amesteaca cu cu 2 oua si un albus si cu faina din care trebuie sa rezulte un aluat omogen.
Aluatul rezultat se intinde in forma de dreptunghi pe un prosop curat presarat cu faina.
Se aseaza carnatii taiati felii subtiri si se presara peste ei patrunjel proaspat tocat.
Se ruleaza si se unge cu galbenusul ramas presarandu-se cu chimen dupa aceea.
Se da la cuptorul incins in prealabil, pentru aproximativ 40 minute.
Pofta buna va doresc.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară