Ingrediente:
- 500 grame cartofi
- 3 oua
- 150 grame faina
- 200 grame carnati uscati de casa
- chimen
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare, se scot si se lasa la racit, se curata de coaja, dupa care se zdrobesc fin, ca pentru piure, se amesteaca cu cu 2 oua si un albus si cu faina din care trebuie sa rezulte un aluat omogen.
Aluatul rezultat se intinde in forma de dreptunghi pe un prosop curat presarat cu faina.
Se aseaza carnatii taiati felii subtiri si se presara peste ei patrunjel proaspat tocat.
Se ruleaza si se unge cu galbenusul ramas presarandu-se cu chimen dupa aceea.
Se da la cuptorul incins in prealabil, pentru aproximativ 40 minute.
Pofta buna va doresc.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă