Avem nevoie de:
- 2 dovlecei
- faina de malai
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Dovlecei se curata si se taie sferturi (eu i-am taiat prea subtiri).
Se amesteca cu sare si se lasa 20 minute sa iasa apa din ei, apoi ii scurgem.
Dam fiecare felie prin faina de malai si le punem intr-o tava. Stropim cu foarte putin ulei si dam la cuptor pentru 10-15 minute.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.