Azi am facut un orez foarte viu colorat, in care am folosit: morcov, praz, un catel de usturoi, salam sasesc, porumb dulce congelat, ciuperci proaspete si cam atat.
De preparat e super simplu...am pus cateva maini de orez la fiert cu apa cu sare.
In timp ce orezul fierbeam am aruncat in wok la dogorit ingredientele cu o lingura de ulei si una de unt, in plus se poate pune si o gura de bere, daca este vreuna desfacuta prin zona :P
Apoi am pus orezul fiert si clatit peste acestea, am condimentat cu sare(nu prea multa, poate chiar deloc) si piper si am amestecat ntr-una timp de 2-3 minute.
Apoi am pus pe o farfurie si l-am stropit cu nitel sos de soia sarat.
Sper sa va tenteze si pe voi, odata incercat n-o sa va mai saturati, asta daca va place orezul.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă