Azi am facut un orez foarte viu colorat, in care am folosit: morcov, praz, un catel de usturoi, salam sasesc, porumb dulce congelat, ciuperci proaspete si cam atat.
De preparat e super simplu...am pus cateva maini de orez la fiert cu apa cu sare.
In timp ce orezul fierbeam am aruncat in wok la dogorit ingredientele cu o lingura de ulei si una de unt, in plus se poate pune si o gura de bere, daca este vreuna desfacuta prin zona :P
Apoi am pus orezul fiert si clatit peste acestea, am condimentat cu sare(nu prea multa, poate chiar deloc) si piper si am amestecat ntr-una timp de 2-3 minute.
Apoi am pus pe o farfurie si l-am stropit cu nitel sos de soia sarat.
Sper sa va tenteze si pe voi, odata incercat n-o sa va mai saturati, asta daca va place orezul.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară