Banane + Caramel = Magic!Si e si foarte simplu de tot de facut.

Blatul tartei l-am facut din 200g biscuiti digestivi, facuti praf si pulbere in blender + 75g unt topit. Am amestecat bine si am intins maglavaisul cu degetele in tava de tarta unsa cu unt. Am dat la cuptor pentru 10 minute, la 180 grade. Apoi l-am scos din cuptor si l-am lasat sa se raceasca un pic.

In timpul asta m-am ocupat de operatiunea "Caramel": 200g zahar, topit intr-o tigaie la foc mic, peste care am adaugat 50g unt si 100ml smantana dulce. Am clocotit pana s-au omogenizat ingredientele si am obtinut o crema omogena de caramel, pe care am turnat-o peste blatul tartei.

Asta a fost partea cea mai grea (si va rog, aveti grija cu caramelul - te poti arde foarte, foarte rau cu el!)

Am taiat 3 banane in felii subtirele si le-am asezat peste caramel.

Apoi am batut cu mixerul 200ml smantana pentru frisca + 5 linguri de zahar => frisca pe care am intins-o mot, peste banane. La sfarsit am presarat bucatele de ciocolata amaruie deasupra, si asta a fost tot.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Mi-a placut la nebunie ce a iesit si o sa mai execut cat de curand una (mai ales ca ieri cat am fost plecata de acasa Alex, ca un misel ce e, a mancat ultima bucata :(( tragedie in toata regula :p)

Pe blogul leblogpiquant.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete delicioase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri