Ingrediente:
- 4 oua
- 70g branza telemea
- 3 linguri smantana
- 2 linguri unt
- cascaval ras
- nucsoara
- piper
Sos:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

- 1conserva rosii in sos
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- boia de ardei dulce
- oregano
- sare, piper
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Fierbem ouale, apoi le curatam de coaja si le taiem in doua.
Scoatem galbenusul, il amestecam cu branza si smantana, condimentam apoi le pisam bine cu ajutorul unei furculite sau chiar cu un blender.
Umplem jumatatile de ou cu aceasta pasta iar deasupra presaram cascaval ras.
Pentru prepararea sosului, calim ceapa tocata marunt in cele 2 linguri de unt, apoi adaugam rosiile maruntite impreuna cu sosul lor, usturoiul pisat si condimentele.
Lasam sa dea un clocot, apoi mai lasam pe foc 10-15 minute.
Turnam sosul in forma, adaugam jumatatile de ou umplute si bagam la cuptor pana ce ouale se rumenesc frumos. Dupa ce totul este gata, scoatem din cuptor si ornam cu patrunjel verde.
Va urez pofta buna!
Mai multe retete delicioase pe meosiris.blogspot.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?