Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 4 mere acrisoare
- 200 g frunze de spanac
- 2 linguri de hrean ras
- 2 legatura de ceapa verde
- 30 g nuci
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lamaie
- sare
Mod de preparare:
Se spala foarte bine spanacul, se rup cozile, se rup la dimensiunea dorita. Merele se spala si se taie feliute, se aseaza intr-un castron si se stropesc cu zeama de lamaie. Se adauga spanacul, nucile si ceapa taiata rondele. Se prepara un sos din hrean, ulei si zeama de lamaie, dupa care se toarna in castron si se amesteca!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă