Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 4 mere acrisoare
- 200 g frunze de spanac
- 2 linguri de hrean ras
- 2 legatura de ceapa verde
- 30 g nuci
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lamaie
- sare
Mod de preparare:
Se spala foarte bine spanacul, se rup cozile, se rup la dimensiunea dorita. Merele se spala si se taie feliute, se aseaza intr-un castron si se stropesc cu zeama de lamaie. Se adauga spanacul, nucile si ceapa taiata rondele. Se prepara un sos din hrean, ulei si zeama de lamaie, dupa care se toarna in castron si se amesteca!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei