Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 4 mere acrisoare
- 200 g frunze de spanac
- 2 linguri de hrean ras
- 2 legatura de ceapa verde
- 30 g nuci
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lamaie
- sare
Mod de preparare:
Se spala foarte bine spanacul, se rup cozile, se rup la dimensiunea dorita. Merele se spala si se taie feliute, se aseaza intr-un castron si se stropesc cu zeama de lamaie. Se adauga spanacul, nucile si ceapa taiata rondele. Se prepara un sos din hrean, ulei si zeama de lamaie, dupa care se toarna in castron si se amesteca!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”