O reteta traditionala din Dobrogea. Localnicii le numesc nalangatele

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 300 g faina
  • 1 iaurt
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • esenta de lamaie sau vanilie

Mod de preparare:

Ouale, zaharul si iaurtul se amesteca intr-un vas, pana rezulta o pasta cremoasa. Se adauga treptat faina, se amesteca din cand in cand. Separat, se stinge bicarbonatul cu putin otet. Se pune peste pasta, dupa care se adauga faina si esenta de vanilie. Se incinge putin ulei intr-o tigaie. Cu o lingura, se adauga putina compozitie in uleiul incins. Gogosile astfel formate se prajesc pe ambele parti, la foc mic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri