Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g faina
- 1 iaurt
- 2 oua
- 2 linguri de zahar
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- esenta de lamaie sau vanilie
Mod de preparare:
Ouale, zaharul si iaurtul se amesteca intr-un vas, pana rezulta o pasta cremoasa. Se adauga treptat faina, se amesteca din cand in cand. Separat, se stinge bicarbonatul cu putin otet. Se pune peste pasta, dupa care se adauga faina si esenta de vanilie. Se incinge putin ulei intr-o tigaie. Cu o lingura, se adauga putina compozitie in uleiul incins. Gogosile astfel formate se prajesc pe ambele parti, la foc mic.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare