Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g faina
- 1 iaurt
- 2 oua
- 2 linguri de zahar
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- esenta de lamaie sau vanilie
Mod de preparare:
Ouale, zaharul si iaurtul se amesteca intr-un vas, pana rezulta o pasta cremoasa. Se adauga treptat faina, se amesteca din cand in cand. Separat, se stinge bicarbonatul cu putin otet. Se pune peste pasta, dupa care se adauga faina si esenta de vanilie. Se incinge putin ulei intr-o tigaie. Cu o lingura, se adauga putina compozitie in uleiul incins. Gogosile astfel formate se prajesc pe ambele parti, la foc mic.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse