Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g faina
- 1 iaurt
- 2 oua
- 2 linguri de zahar
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- esenta de lamaie sau vanilie
Mod de preparare:
Ouale, zaharul si iaurtul se amesteca intr-un vas, pana rezulta o pasta cremoasa. Se adauga treptat faina, se amesteca din cand in cand. Separat, se stinge bicarbonatul cu putin otet. Se pune peste pasta, dupa care se adauga faina si esenta de vanilie. Se incinge putin ulei intr-o tigaie. Cu o lingura, se adauga putina compozitie in uleiul incins. Gogosile astfel formate se prajesc pe ambele parti, la foc mic.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”