Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g cartofi
- 1 ardei
- 1 ceapa
- 3 morcovi
- 1 dovlecel
- 100 g ciuperci
- patrunjel, marar, tarhon uscate
- 150 g ulei
- 1 lingura de lapte
- 100 g cascaval
- 50 g unt
- 3 oua
- 50 g susan
Mod de preparare:
Curatati cartofii si puneti-i la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa, ardeiul, morcovii, dovlecelul si ciupercile, se spala, se curata si se dau prin razatoare, dupa care le caliti 10 minute, in ulei incins. Din cartofii fierti, lapte si unt se prepara un piure, la care se adauga legumele calite, 2 oua batute si cascavalul ras. Adaugati verdeata pisata si amestecati. Puneti compozitia la rece pentru 10 minute. Intre timp bateti un ou. Formati crochetele, le treceti prin faina, ou batut si susan. Le prajiti in ulei, dupa care le scoateti pe un servetel pentru a absori grasimea.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară