Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 200 g cartofi
- 1 ardei
- 1 ceapa
- 3 morcovi
- 1 dovlecel
- 100 g ciuperci
- patrunjel, marar, tarhon uscate
- 150 g ulei
- 1 lingura de lapte
- 100 g cascaval
- 50 g unt
- 3 oua
- 50 g susan
Mod de preparare:
Curatati cartofii si puneti-i la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa, ardeiul, morcovii, dovlecelul si ciupercile, se spala, se curata si se dau prin razatoare, dupa care le caliti 10 minute, in ulei incins. Din cartofii fierti, lapte si unt se prepara un piure, la care se adauga legumele calite, 2 oua batute si cascavalul ras. Adaugati verdeata pisata si amestecati. Puneti compozitia la rece pentru 10 minute. Intre timp bateti un ou. Formati crochetele, le treceti prin faina, ou batut si susan. Le prajiti in ulei, dupa care le scoateti pe un servetel pentru a absori grasimea.
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?