IN ACEST ARTICOL:
O mancarica usoara si rafinata

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g ficatei
  • 200 g orez
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 70 g salvie
  • 2-3 fire de salvie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ardeiul de taie fidelute si pe pune la rumenit in putin ulei, la foc mic, aprox 4 minute. Ceapa se spala, se toaca marunt si se adauga peste ardei. Orezul se spala, se curata de impuritati si se adauga peste ardei si ceapa, amestecand sa nu se prinda. Cand orezul incepe sa se ingalbeneasca se adauga supa si se lasa sa se fiarba.

Ficateii se curata, se spala si se prajesc in ulei, pana se rumenesc bine pe toate partile.

Ciupercile se curata de coaja, se taie in bucati, dupa care le caliti in uleiul ramas.

Amestecati orezul, cu ciupercile si cu ficateii si condimentati cu sare si piper. Se orneaza cu frunzulite de salvie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri