Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g ficatei
- 200 g orez
- 250 g ciuperci proaspete
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 ardei gras
- 70 g salvie
- 2-3 fire de salvie
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ardeiul de taie fidelute si pe pune la rumenit in putin ulei, la foc mic, aprox 4 minute. Ceapa se spala, se toaca marunt si se adauga peste ardei. Orezul se spala, se curata de impuritati si se adauga peste ardei si ceapa, amestecand sa nu se prinda. Cand orezul incepe sa se ingalbeneasca se adauga supa si se lasa sa se fiarba.
Ficateii se curata, se spala si se prajesc in ulei, pana se rumenesc bine pe toate partile.
Ciupercile se curata de coaja, se taie in bucati, dupa care le caliti in uleiul ramas.
Amestecati orezul, cu ciupercile si cu ficateii si condimentati cu sare si piper. Se orneaza cu frunzulite de salvie.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !