Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g ficatei
- 200 g orez
- 250 g ciuperci proaspete
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 ardei gras
- 70 g salvie
- 2-3 fire de salvie
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ardeiul de taie fidelute si pe pune la rumenit in putin ulei, la foc mic, aprox 4 minute. Ceapa se spala, se toaca marunt si se adauga peste ardei. Orezul se spala, se curata de impuritati si se adauga peste ardei si ceapa, amestecand sa nu se prinda. Cand orezul incepe sa se ingalbeneasca se adauga supa si se lasa sa se fiarba.
Ficateii se curata, se spala si se prajesc in ulei, pana se rumenesc bine pe toate partile.
Ciupercile se curata de coaja, se taie in bucati, dupa care le caliti in uleiul ramas.
Amestecati orezul, cu ciupercile si cu ficateii si condimentati cu sare si piper. Se orneaza cu frunzulite de salvie.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse