Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g ficatei
- 200 g orez
- 250 g ciuperci proaspete
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 ardei gras
- 70 g salvie
- 2-3 fire de salvie
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ardeiul de taie fidelute si pe pune la rumenit in putin ulei, la foc mic, aprox 4 minute. Ceapa se spala, se toaca marunt si se adauga peste ardei. Orezul se spala, se curata de impuritati si se adauga peste ardei si ceapa, amestecand sa nu se prinda. Cand orezul incepe sa se ingalbeneasca se adauga supa si se lasa sa se fiarba.
Ficateii se curata, se spala si se prajesc in ulei, pana se rumenesc bine pe toate partile.
Ciupercile se curata de coaja, se taie in bucati, dupa care le caliti in uleiul ramas.
Amestecati orezul, cu ciupercile si cu ficateii si condimentati cu sare si piper. Se orneaza cu frunzulite de salvie.
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă