Ingrediente:
- 1kg mere curatate si date prin razatoarea mare
- 300 gr biscuiti
- 1 lingura de amidon sau 3 linguri gris
- 100 gr nuci
- 2 linguri de rom
- zahar vanilat
- scortisoara
Mod de preparare:
Merele se calesc cam 4-5 minute, pana se inmoaie usor, apoi se adauga 2 lingurite rase scortisoara, rom si un zahar vanilat. Se amesteca bine si se mai lasa pe foc 3-4 minute. Cand se stinge focul se adauga amidonul sau grisul si se amesteca. Se lasa merele la racit.
Intr-o tava se pune folie de plastic si se aseaza un strat de biscuiti. Merele si nucile se pun in tava peste biscuiti, dupa care se aseaza alt strat de biscuiti. Se pune tava in frigider cateva ore bune. Tortul de biscuiti se orneaza cu scortisoara.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.