Ingrediente:
- 1kg mere curatate si date prin razatoarea mare
- 300 gr biscuiti
- 1 lingura de amidon sau 3 linguri gris
- 100 gr nuci
- 2 linguri de rom
- zahar vanilat
- scortisoara
Mod de preparare:
Merele se calesc cam 4-5 minute, pana se inmoaie usor, apoi se adauga 2 lingurite rase scortisoara, rom si un zahar vanilat. Se amesteca bine si se mai lasa pe foc 3-4 minute. Cand se stinge focul se adauga amidonul sau grisul si se amesteca. Se lasa merele la racit.
Intr-o tava se pune folie de plastic si se aseaza un strat de biscuiti. Merele si nucile se pun in tava peste biscuiti, dupa care se aseaza alt strat de biscuiti. Se pune tava in frigider cateva ore bune. Tortul de biscuiti se orneaza cu scortisoara.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?