Ingrediente:
- 1kg mere curatate si date prin razatoarea mare
- 300 gr biscuiti
- 1 lingura de amidon sau 3 linguri gris
- 100 gr nuci
- 2 linguri de rom
- zahar vanilat
- scortisoara
Mod de preparare:
Merele se calesc cam 4-5 minute, pana se inmoaie usor, apoi se adauga 2 lingurite rase scortisoara, rom si un zahar vanilat. Se amesteca bine si se mai lasa pe foc 3-4 minute. Cand se stinge focul se adauga amidonul sau grisul si se amesteca. Se lasa merele la racit.
Intr-o tava se pune folie de plastic si se aseaza un strat de biscuiti. Merele si nucile se pun in tava peste biscuiti, dupa care se aseaza alt strat de biscuiti. Se pune tava in frigider cateva ore bune. Tortul de biscuiti se orneaza cu scortisoara.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară