Paste, paste si iar paste, I love them :))

Reteta asta am facut-o azi si am incercat sa fac un pic altfel procedeul de preparare.
Am pus pastele la fiert, am folosit paste penne si un altfel de paste asemanatoare ca nu mai aveam de altfel, apoi am tocat o bucata de praz, niste felii de pastrama si niste masline si le-am aruncat in tigaie la calit putin.

Dupa ce au fiert pastele, le-am scurs si le-am pus inapoi in oala, dupa care am insirat peste ele niste crema de unt cu verdeturi si niste branza de capra la baton. Am amestecat bine cat erau pastele fierbinti sa se topeasca branza si crema de unt.
Iar dupa aceea am varsat tot ce era in tigaie si am reluat amestecatul. Se serveste pe farfurie si se presara putin busuioc uscat pe deasupra si cam atat...

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...



Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri