Reteta asta am facut-o azi si am incercat sa fac un pic altfel procedeul de preparare.
Am pus pastele la fiert, am folosit paste penne si un altfel de paste asemanatoare ca nu mai aveam de altfel, apoi am tocat o bucata de praz, niste felii de pastrama si niste masline si le-am aruncat in tigaie la calit putin.
Iar dupa aceea am varsat tot ce era in tigaie si am reluat amestecatul. Se serveste pe farfurie si se presara putin busuioc uscat pe deasupra si cam atat...
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?