Ingrediente:
- 10-12 bucati ciuperci Champignon mari
- 1 ardei rosu
- 50 gr boabe de porumb fierte
- 1 ceapa rosie de marime medie
- 3 catei de usturoi
- 50 gr branza de burduf
- 100 gr telemea desarata
- 1 ou
- 1-2 felii paine de o zi
- piper verde sau negru, chilli, rozmarin
Cum se face?
1. Curata ciupercile si taie piciorusele in bucatele mici; curata si toaca ardeiul rosu, toaca ceapa si usuroiul la fel de marunt;
2. Amesteca branza si legumele, inclusiv porumbul fiert si racit, adauga oul si condimentele si amesteca bine; umple cu varf palariile de ciuperci;
3. Faramiteaza painea si pune miezul de-asupra umpluturii; pudreaza cu rozmarin si chilli si da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, pana se patrund ciupercile.
Secret: pot fi servite calde sau reci, alaturi de un sos de iaurt sau smantana slaba cu usturoi.
Pofta buna!
Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.