Ingrediente:
- 10-12 bucati ciuperci Champignon mari
- 1 ardei rosu
- 50 gr boabe de porumb fierte
- 1 ceapa rosie de marime medie
- 3 catei de usturoi
- 50 gr branza de burduf
- 100 gr telemea desarata
- 1 ou
- 1-2 felii paine de o zi
- piper verde sau negru, chilli, rozmarin
Cum se face?
1. Curata ciupercile si taie piciorusele in bucatele mici; curata si toaca ardeiul rosu, toaca ceapa si usuroiul la fel de marunt;
2. Amesteca branza si legumele, inclusiv porumbul fiert si racit, adauga oul si condimentele si amesteca bine; umple cu varf palariile de ciuperci;
3. Faramiteaza painea si pune miezul de-asupra umpluturii; pudreaza cu rozmarin si chilli si da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, pana se patrund ciupercile.
Secret: pot fi servite calde sau reci, alaturi de un sos de iaurt sau smantana slaba cu usturoi.
Pofta buna!
Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară