Ingrediente:
- 500 g carne tocata amestec porc+vita
- 150g orez
- 1 ou
- 2 ardei agrasi
- 2 morcovi
- putina telina
- patrunjel radacina
- 1 ceapa
- sare,piper
- 2 linguri ulei
- 1 legatura leustean
- 1 legatura patrunjel
- 1 plic bors Magic(ca altceva nu am avut)
- vegeta
- 1 lingura smantana.
Mod de preparare:
Dai pe razatoare radacinoasele. Ardeii grasi se taie cubulete. Calesti putin ceapa,apoi se adauga ardeii,morcovii,patrunjelul si telina. Se lasa cateva minute apoi se adauga 2 l de apa. Lasati la foc mic sa fiarba.
Orezul bine spalat se amesteca cu carnea,un albus de ou,piper,sare si patrunjel verde tocat(eu nu am avut proaspat si am pus uscat). Amestecati bine si dupa ce a dat primul clocot,se pot pune perisoarele,usor si folosindu-te de mana uda. Lasati 20 min sa fiarba acoperit. Cand perisoarele sunt fierte,se pune leusteanul,borsul,vegeta si mai lasati 10 minute. Separat se bate un galbenus cu o lingura de smantana.Se toarna si acest amestec in bors,se pune patrunjel si...pofta buna va urez!
Este foarte,foarte bun...
Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?