Ingrediente:
- 10-12 bucati ciuperci Champignon mari
- 1 ardei rosu
- 50 gr boabe de porumb fierte
- 1 ceapa rosie de marime medie
- 3 catei de usturoi
- 50 gr branza de burduf
- 100 gr telemea desarata
- 1 ou
- 1-2 felii paine de o zi
- piper verde sau negru, chilli, rozmarin
Cum se face?
1. Curata ciupercile si taie piciorusele in bucatele mici; curata si toaca ardeiul rosu, toaca ceapa si usuroiul la fel de marunt;
2. Amesteca branza si legumele, inclusiv porumbul fiert si racit, adauga oul si condimentele si amesteca bine; umple cu varf palariile de ciuperci;
3. Faramiteaza painea si pune miezul de-asupra umpluturii; pudreaza cu rozmarin si chilli si da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, pana se patrund ciupercile.
Secret: pot fi servite calde sau reci, alaturi de un sos de iaurt sau smantana slaba cu usturoi.
Pofta buna!
Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie