O reteta interesanta de aperitiv roman

Ingrediente:

  • 10-12 bucati ciuperci Champignon mari
  • 1 ardei rosu
  • 50 gr boabe de porumb fierte
  • 1 ceapa rosie de marime medie
  • 3 catei de usturoi
  • 50 gr branza de burduf
  • 100 gr telemea desarata
  • 1 ou
  • 1-2 felii paine de o zi
  • piper verde sau negru, chilli, rozmarin

Cum se face?

1. Curata ciupercile si taie piciorusele in bucatele mici; curata si toaca ardeiul rosu, toaca ceapa si usuroiul la fel de marunt;
2. Amesteca branza si legumele, inclusiv porumbul fiert si racit, adauga oul si condimentele si amesteca bine; umple cu varf palariile de ciuperci;
3. Faramiteaza painea si pune miezul de-asupra umpluturii; pudreaza cu rozmarin si chilli si da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, pana se patrund ciupercile.

Secret: pot fi servite calde sau reci, alaturi de un sos de iaurt sau smantana slaba cu usturoi.

Pofta buna!

Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri