O reteta interesanta de aperitiv roman

Ingrediente:

  • 10-12 bucati ciuperci Champignon mari
  • 1 ardei rosu
  • 50 gr boabe de porumb fierte
  • 1 ceapa rosie de marime medie
  • 3 catei de usturoi
  • 50 gr branza de burduf
  • 100 gr telemea desarata
  • 1 ou
  • 1-2 felii paine de o zi
  • piper verde sau negru, chilli, rozmarin

Cum se face?

1. Curata ciupercile si taie piciorusele in bucatele mici; curata si toaca ardeiul rosu, toaca ceapa si usuroiul la fel de marunt;
2. Amesteca branza si legumele, inclusiv porumbul fiert si racit, adauga oul si condimentele si amesteca bine; umple cu varf palariile de ciuperci;
3. Faramiteaza painea si pune miezul de-asupra umpluturii; pudreaza cu rozmarin si chilli si da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, pana se patrund ciupercile.

Secret: pot fi servite calde sau reci, alaturi de un sos de iaurt sau smantana slaba cu usturoi.

Pofta buna!

Alte retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aperitiv roman.