Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 teline
- 3 mere
- 200 g smantana sau iaurt
- 1 sfert de ceasca de miez de nuca
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Telina curatata si spalata se taie fideluta si se amesteca cu merele curatate si taiate felioare subtiri. Se adauga miezul de nuca. Pieptul de pui se fierbe sau se frige pe gratar. Se pun toate ingredientele intr-un bol, se amesteca, se adauga smantana si zeama de lamaie. Asezonati cu sare si putin piper.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară