Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 teline
- 3 mere
- 200 g smantana sau iaurt
- 1 sfert de ceasca de miez de nuca
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Telina curatata si spalata se taie fideluta si se amesteca cu merele curatate si taiate felioare subtiri. Se adauga miezul de nuca. Pieptul de pui se fierbe sau se frige pe gratar. Se pun toate ingredientele intr-un bol, se amesteca, se adauga smantana si zeama de lamaie. Asezonati cu sare si putin piper.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă