Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 teline
- 3 mere
- 200 g smantana sau iaurt
- 1 sfert de ceasca de miez de nuca
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Telina curatata si spalata se taie fideluta si se amesteca cu merele curatate si taiate felioare subtiri. Se adauga miezul de nuca. Pieptul de pui se fierbe sau se frige pe gratar. Se pun toate ingredientele intr-un bol, se amesteca, se adauga smantana si zeama de lamaie. Asezonati cu sare si putin piper.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!