Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 teline
- 3 mere
- 200 g smantana sau iaurt
- 1 sfert de ceasca de miez de nuca
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Telina curatata si spalata se taie fideluta si se amesteca cu merele curatate si taiate felioare subtiri. Se adauga miezul de nuca. Pieptul de pui se fierbe sau se frige pe gratar. Se pun toate ingredientele intr-un bol, se amesteca, se adauga smantana si zeama de lamaie. Asezonati cu sare si putin piper.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana