Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g noodles de orez
- 10 ciupercute
- 2 morcovi
- 1 legatura ceapa verde
- 2 ardei
- cateva frunze varza alba
- 3 linguri de soia
- 1 lingura seminte de susan
- ghimbir (optional)
Mod de preparare:
Se prajeste in putin ulei susanul. Legumele se taie feliute subtiri si lunguiete. Intr-un wok bine incins sa pune putin ulei, dupa care se adauga legumele, susanul, sosul de soia si ghimbir. Intre timp, intr-o oala cu apa fiarta se tin cam 5 minute taiteii de orez. Dupa ce s-au inmuiat se scurg de apa si se adauga in wok si se amesteca cu legumele.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?