Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g noodles de orez
- 10 ciupercute
- 2 morcovi
- 1 legatura ceapa verde
- 2 ardei
- cateva frunze varza alba
- 3 linguri de soia
- 1 lingura seminte de susan
- ghimbir (optional)
Mod de preparare:
Se prajeste in putin ulei susanul. Legumele se taie feliute subtiri si lunguiete. Intr-un wok bine incins sa pune putin ulei, dupa care se adauga legumele, susanul, sosul de soia si ghimbir. Intre timp, intr-o oala cu apa fiarta se tin cam 5 minute taiteii de orez. Dupa ce s-au inmuiat se scurg de apa si se adauga in wok si se amesteca cu legumele.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă