Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga legume congelate
- 1 punga paste fusilli
- 200 gr cascaval
- 200 gr branza dulce cu smantana
- 100 ml lapte
- pesmet
- usturoi
- sare
- piper
- boia
- busuioc
Mod de preparare:
Se pun la fiert pastele in apa cu ulei si putina sare. Legumele se calesc in ulei de masline timp de 10 minute, iar spre final se adauga usturoi, busuios, sare si piper. Se amesteca branza cu laptele si cascavalul ras, dupa care se toarna peste amestecul de paste si legume. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet, dupa care se toarna toata compozitia si se presara deasupra pesmet. Se lasa la cuptor cam 30 minute.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana