O mancare foarte satioasa: paste cu legume la cuptor

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Nenumărate motive pentru care "sănătate" rimează cu "salate"
Nenumărate motive pentru care...
  • 1 punga legume congelate
  • 1 punga paste fusilli
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr branza dulce cu smantana
  • 100 ml lapte
  • pesmet
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc

Mod de preparare:

Se pun la fiert pastele in apa cu ulei si putina sare. Legumele se calesc in ulei de masline timp de 10 minute, iar spre final se adauga usturoi, busuios, sare si piper. Se amesteca branza cu laptele si cascavalul ras, dupa care se toarna peste amestecul de paste si legume. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet, dupa care se toarna toata compozitia si se presara deasupra pesmet. Se lasa la cuptor cam 30 minute.

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri