Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga legume congelate
- 1 punga paste fusilli
- 200 gr cascaval
- 200 gr branza dulce cu smantana
- 100 ml lapte
- pesmet
- usturoi
- sare
- piper
- boia
- busuioc
Mod de preparare:
Se pun la fiert pastele in apa cu ulei si putina sare. Legumele se calesc in ulei de masline timp de 10 minute, iar spre final se adauga usturoi, busuios, sare si piper. Se amesteca branza cu laptele si cascavalul ras, dupa care se toarna peste amestecul de paste si legume. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet, dupa care se toarna toata compozitia si se presara deasupra pesmet. Se lasa la cuptor cam 30 minute.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.