Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ficatei de pasare
- 3 - 4 cepe
- 1 ardei gras
- 2 - 3 rosii
- 3 - 4 catei de usturoi
- ulei
- sare
- piper
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga ficateii spalati si curatati si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea.
Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. 30 minute
Cand tocanita de ficatei este gata se adauga usturoiul taiat felioare, sare, piper si se da la o parte de pe foc si se presara frunze tocate de patrunjel. Se serveste cu mamaliguta calda.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară