O reteta culinara gustoasa si usor de preparat

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...
  • 500 g ficatei de pasare
  • 3 - 4 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 - 3 rosii
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga ficateii spalati si curatati si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea.
Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. 30 minute
Cand tocanita de ficatei este gata se adauga usturoiul taiat felioare, sare, piper si se da la o parte de pe foc si se presara frunze tocate de patrunjel. Se serveste cu mamaliguta calda.

Citeste si:
Ce cred strainii: 10 semne ca te-ai nascut si ai crescut in Romania
Ce cred strainii: 10 semne ca...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri