Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ficatei de pasare
- 3 - 4 cepe
- 1 ardei gras
- 2 - 3 rosii
- 3 - 4 catei de usturoi
- ulei
- sare
- piper
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga ficateii spalati si curatati si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea.
Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. 30 minute
Cand tocanita de ficatei este gata se adauga usturoiul taiat felioare, sare, piper si se da la o parte de pe foc si se presara frunze tocate de patrunjel. Se serveste cu mamaliguta calda.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!