Dificultate: redusa
Ingrediente:
Ce cred strainii: 10 semne ca te-ai nascut si ai crescut in Romania

- 500 g ficatei de pasare
- 3 - 4 cepe
- 1 ardei gras
- 2 - 3 rosii
- 3 - 4 catei de usturoi
- ulei
- sare
- piper
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga ficateii spalati si curatati si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea.
Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. 30 minute
Cand tocanita de ficatei este gata se adauga usturoiul taiat felioare, sare, piper si se da la o parte de pe foc si se presara frunze tocate de patrunjel. Se serveste cu mamaliguta calda.
3 destinatii de weekend din Romania, care arata exact ca in...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?