O reteta culinara gustoasa si usor de preparat

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g ficatei de pasare
  • 3 - 4 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 - 3 rosii
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga ficateii spalati si curatati si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea.
Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. 30 minute
Cand tocanita de ficatei este gata se adauga usturoiul taiat felioare, sare, piper si se da la o parte de pe foc si se presara frunze tocate de patrunjel. Se serveste cu mamaliguta calda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri